-Disebalik...Lens@ Kehidupan-

" -Pelbagai Kisah Mampu Diungkapkan.....-"

Lens@bah_izz

Santai@Pantai....sambil menyelam minum air....

Published by ab@h_Izz under , on Monday, January 24, 2011
.

Dah 3 hari tak jenguk blog...nak kata sibuk, tak juge...cuma ada banyak benda nak buat,kosentrate pada yang lain sekejap...memandangkan pada sabtu lepas , as a 'beginer' dalam dunia dslr ni aku kena buat semua ni, tak der nanti orang cakap, harap kamera jer dslr..tapi pakai auto lagi.Tengoklah nanti..kalau blur semacam lagi...kena la selalu outing ngan member2 se dslr...

Setakat teori memang tak jalan, kena la buat outdoor praktikal .Umpama sambil menyelam minum air,tu yang asyik banyak jalan-jalan @pantai Pandak,Chendering ni sambil layan anak-anak ku yang memang kemaruk nak main ombak kat situ....layannz..

" Ramai gak yg lepak kat atas ni petang2....tengok view yg cantik menghadap laut "

"Ombak memecah batu....hi..hi2, tapi takleh mandi kat sini.."

" Ombak yang sedang berkejaran.....pantai ni la yang meragut nyawa 3 orang baru2 ni.. Khabo dah memang tak leh mandi kat sini.."

" Sate ikan.....jajan petang-petang kat sini..."
" Ok...sudah bersedia untuk main ombak..."

" Macam takut-takut.....
" Tapi...itulah dia....sudah syokk nampak...."
ainin sofiya....

izzah 'atirah.......
alya qistina............
Share

23 Comments...TQ:

DiaUmaiNiNaz said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 9:39 AM

ade camera bagus bru syok amik gambar kan abah_izz...jalan mkn angin lagi bermakan rasanya...owh rindunya dinaz pd pantai yg bersih airnya..

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 9:49 AM

@DiaUmaiNiNaz

jom dtg sini..sepanjang jalan pantai..hi..hi..tapi tempat ni port yg agak baik untuk view panorama yg cantik .

p/s :kena bawak kamera gak baru best...

Ujang9897 said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 10:30 AM

mak ai..lawa gila gmbo bro..hehe

NzA said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 10:35 AM

kalu tinggal kt trengganu nie best, kt mana2 je nmpk pantai......

MrS. F!zA said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 12:46 PM

cantik gilerrr view!! best kalo dpt PS kt situ..

sahromnasrudin said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 12:55 PM

cantiknya pic yg abah izz snap..teruja saya...

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 1:02 PM

@NzA

..hi..hii, lama2 boring gak, asyik tengok tu jer.

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 1:05 PM

@MrS. F!zA

tersorok sikit tempat ni,rasanyer tempat ni tak sefames p.bt burok.., tapi byk yg bawak tripod datang kat sini....

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 1:06 PM

@sahromnasrudin

tempat tu yg sebenarnya cantik..org lain snap pun sama gak..:)

Citarasa Rinduan said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 1:08 PM

salam..abah izz..
pandainya abah izz take pic...
rasanya abah izz boleh pi jauh nie..


PS: anak2 pun comel2...mmg sesuai jadi model..hehehe

fadhdeela said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 1:30 PM

cantekkknyer!! kalo ada camera best tp xreti ambik pun xjd jugak hihi :D

Meh singgah: Perkahwinan Ayu Raudha & Zaquan Adha!

wahida said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 2:03 PM

wah, dah ada DSLR ye...congrate congrate...ari ni aje, dah 3 org citer kat blog memasing dah sambar DSLR...aku jugak la pakai cap ayam...huhuhu....

mr.k_boy said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 2:32 PM

nice: join jer contest aku tu... nt pengadil yg decide... gmbr2 yg ada ni mmg nice...

Kamsiah said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 2:47 PM

salam
jgn minum sambil menyelam..nanti kembung perut masuk air...:)
salam ukhuwah...
(sambil baca sambail follow)

LyNn HaMzAh said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 3:28 PM

syoknya melepak kat tepi pantai...dah lama rasanya lynn x berkunjung ke pantai...

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 3:31 PM

@Citarasa Rinduan

tq..masih baru, kena byk berguru lagi..

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 3:34 PM

@wahida

dah lama teringin & jeles ngan org yg gantung2 tu...hi..hi2
wahida..cap ayam pun kalau tau teknik..ok aper

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 3:35 PM

@mr.k_boy

..ok2..nnt try join..\tq

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 3:36 PM

@Kamsiah

w'salam kenal
..OO..oooo, betul2, thanks follow

|| NaFiRaa || said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 4:22 PM

sedapnye sate ikan~ huhuhu.. kat shah alam nih susah lah nak carik.. balik ganu nanti try carik lah..

cantek jugak pantai tu kan~ x pernah lagi bersantai kat pandai ni..

adrenalina said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 9:02 PM

suka tgk gmbar yg ke-4 terakhir tuh... yg tgh syok main ombak sampai dah xtengok kamera hehehe

bluethunderheart said...[Reply to comment] @ 1/24/11, 10:56 PM

sekali sukalah aku menyaksikan ini
semoga selalu sihat sekeluarga disana
salam hangat dari blue

eb ezrin2 said...[Reply to comment] @ 1/25/11, 11:42 AM

canteknyer.... suker sgt :)
jemput ket ten little fingers :)

http://mamaaerish.blogspot.com/

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ShoutMix chat widget