-Disebalik...Lens@ Kehidupan-

" -Pelbagai Kisah Mampu Diungkapkan.....-"

Lens@bah_izz

Kusangka Panasss.......

Published by ab@h_Izz under , on Friday, January 07, 2011
.
@home..tak leh gi mana-mana.....tunggu dulu

KUALA TERENGGANU  7 Jan.-   Hujan yang berterusan sejak pagi semalam membuatkan aku tak dapat nak pergi kemana-mana. Ingatkan nak cari sarapan dan gi pasar, terpaksalah  ditunda.Dah lah semalam aku agak basah  masa pagi menolak kereta untuk mendapatkan parking di Wisma dan masa nak balik pun sama, lagi basah,pasal nak balik awal kena tolak jugak kereta orang lain yang memblok kereta aku akibat 'berdouble-double parking' yang menjadi kelaziman untuk Parking kat Wisma-wisma Persekutuan.

Kat sini air belum lagi naik, mungkin aku dok kat bukit kut..hi..hi2  Tmn Bukit Indah. Takperlah, hari ini pun kat sini dah cuti. Sekali-sekala dok rumah apa salahnya. Tapi solat jumaat, InsyAllah pergi...Wajib tu. Harap-harap ada 'sinar' selepas ini untuk terus mengeringkan baju-baju diampaian semalam punya dan melihat keindahan pantai-pantai kat sini. Nak keluar gak lah tu..........


Share

12 Comments...TQ:

wahida said...[Reply to comment] @ 1/7/11, 11:31 AM

harap2 banjir kat pantai timur cepat surut...kesian sgt kat org2 kat sana...huhuhu...

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 1/7/11, 11:45 AM

@wahida

harap2 cam tulah..sian budak2 nak gi sekolah,dulu banjir time cuti sekolah..

Mr. Swift said...[Reply to comment] @ 1/7/11, 12:00 PM

Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Btw lawa blog and happy blogging! And happy new year! :)

Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

Aziela said...[Reply to comment] @ 1/7/11, 12:10 PM

Membalas kunjungan.. Seronok baca postings kat sini. Mlm nie pun saya nak ke Kuantan...harap2 tak berterusan hujan...

arpiiz said...[Reply to comment] @ 1/7/11, 12:15 PM

Hai, snggah kejap and kalo follow tak pe kan..hehe

aNiS tHe BumbleBee said...[Reply to comment] @ 1/7/11, 1:04 PM

cian budak2..baru kobar2 smgt nk pegi skolah.

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 1/7/11, 2:59 PM

@aNiS tHe BumbleBee

budak2 lagi suka..hi..hi,main hujan.

- makayah yang risau pasai baju dh tentu basah..pastu jemur tak kering-kering lak!

Yati said...[Reply to comment] @ 1/7/11, 4:33 PM

Sama la sini. Walau pun hujan tak de la lebat. Dan tak banjir. Tapi baju tak kering-kering. Dah jadi macam kedai dobi pun ada. :)

Citarasa Rinduan said...[Reply to comment] @ 1/7/11, 10:34 PM

kesian kat abah izz-
kena banyak kerja buat time hujan2 gini

harap2 janganlah sapai bah...jauhkan dari yang bukan2...amin

Hairil Rizal said...[Reply to comment] @ 1/8/11, 12:27 AM

Xpe...hujan berenti nanti boleh lah ronda-ronda sambil amik gambar! :)

Kembara Perantau said...[Reply to comment] @ 1/8/11, 4:36 PM

wahhh syok nye bro....itu yg ko harapkann ye tak hehehhe

nza said...[Reply to comment] @ 1/8/11, 6:31 PM

banjir berganjak ke bln jan lak..moga banjir cpt surut.....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ShoutMix chat widget