-Disebalik...Lens@ Kehidupan-

" -Pelbagai Kisah Mampu Diungkapkan.....-"

Lens@bah_izz

Adakalanya Kanak-kanak Pun Begitu Juga......

Published by ab@h_Izz under , on Monday, January 10, 2011
.
Itulah....Dalam kita mengharungi cabaran kehidupan sebenar di dunia ini, sesorang manusia itu tidak akan dapat lari dari watak 'kesempurnaan manusia' itu dalam dirinya seperti untuk berasa gembira, merasa sedih dengan sesuatu, sedih dan gembira sehingga kita menangis. Adakalanya juga kita bosan apa yang berlaku, geram pada sesorang dan sebagainya. Dan Sebenarnya itulah antara riak-riak wajah kesempurnaan dalam hidup kita, termasuklah juga berlaku pada kanak-kanak.....  


....ni dah bosanla ni asyik dok kat 'walker' jer..takder sapa nak angkat....


dah geram dah ni....aku nak jalan sendiri la.....boleh apaa..


jap-jap ada orang nak ambik gambar ni...posing ala2 macam tak nampak kut...
baru ada perasaan hensem sikit

aduhh..ngantukla pulak nih...bangun kul berapa aku tadi......


ni aku tengah takder kerja la ni....boringg....


aikkk!!...pelik aku,...tak  faham aku citer ni.....


please help me !!......kan aku dah cakap,
aku nak kuar dari 'walker' ni cepat.............waa..waa


Sebab itu 'baby' akan menangis untuk dapatkan sesuatu, nak makan apabila lapar, ataupun sakit dan sebagainya....kerana memang mereka ni belum boleh lagi berkata-kata yang membuat kita faham akan kehendaknya dan kitalah yang kena memahaminya.....



Share

15 Comments...TQ:

afzan said...[Reply to comment] @ 1/10/11, 10:30 AM

tapi memang boring pun dok dalam walker je. tak lama lagi bolehla start berjalan

ainnoraini said...[Reply to comment] @ 1/10/11, 11:21 AM

biasa tu...kecik2 pun punyai hati dan perasaan jugak..

fadhdeela said...[Reply to comment] @ 1/10/11, 12:21 PM

comey giler!! hahahaha

Meh singgah: Juara Lagu 25 xbest!

Citarasa Rinduan said...[Reply to comment] @ 1/10/11, 12:48 PM

wawawa...umai pun buat perangai...balik sekolah merengek..
rupanya2...nanti sambung dalam entry ayu yer..

|| NaFiRaa || said...[Reply to comment] @ 1/10/11, 1:24 PM

hehehe..sian~ kena buli ngan ayah dia~

LyNn HaMzAh said...[Reply to comment] @ 1/10/11, 1:42 PM

kesiannya dia...x der saper ker yang tolong kuarkan dari walker tu?

sahromnasrudin said...[Reply to comment] @ 1/10/11, 2:03 PM

assalamualaikum..semua manusia punya hati dan perasaan kan...

Isteri Yang Comel said...[Reply to comment] @ 1/10/11, 2:23 PM

cumelnyer...

Rina サブリナ said...[Reply to comment] @ 1/10/11, 2:50 PM

comeynyer..anak buah saya tak suka dok dlm walker..penat nak dukung cuz badan dia besar tp seronok jgk layan budak2 ni

nza said...[Reply to comment] @ 1/10/11, 5:39 PM

sbb tu bila anak2 dh dpt kaki mrk xdok diam..nk lepaskan perasaan yg trkurung dlm walker.....

Ms. Dyla Qistina said...[Reply to comment] @ 1/10/11, 6:01 PM

gambar2 sume menarik, baru tau nama benda yang buat baby jalan tu walker ek? huk2.. aduyai @_@

Insan Marhaen said...[Reply to comment] @ 1/11/11, 12:32 AM

anak IM biasa jatuh tertomoih semasa berjalan guna walker..dulu!

DiaUmaiNiNaz said...[Reply to comment] @ 1/11/11, 11:36 AM

dah besar2 cmni pon leh nangis jugak nak tarik perhatian ..heee

n4dh!3r4 said...[Reply to comment] @ 1/11/11, 1:28 PM

hensemnya dia! kalau baby keluaq2 tu terus bleh cakap mmg semua org pengsan la. haha

Kembara Perantau said...[Reply to comment] @ 1/12/11, 12:06 AM

nak balik umah d Klang kot hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ShoutMix chat widget