-Disebalik...Lens@ Kehidupan-

" -Pelbagai Kisah Mampu Diungkapkan.....-"

Lens@bah_izz

" Nice to See......" ( Hobi Baru Bini Aku)

Published by ab@h_Izz under , , on Saturday, January 08, 2011
.

Nice to see....tapi bagi aku & anak-anak yang dah merasa, Mmmrrm....memang lazat yang amat .hha.ha2. Kena puji sikitla , pasal ni kek ummiizz yang buat, atas permintaan anak-anak aku dan boring kut takleh pi mana-mana cuti ni,...cuaca kat luar tak mengizinkan lagi. 

Dan ini jugak la hobi baru wife aku sejak cuti lama ni.Setiap hari akan merayap kat mana2 blog masakan untuk mencuba sesuatu yang baru. Seingat aku blog yang selalu dia singgah blog 'Mat Gebu' kut. Pandai mamat tu masak-masak ...hi..hi. Aku jer yang pandai makan....

Hok ni petang tadi punya...lepas ni takyah dah nak gi makan kat Secret R atau beli kek besday anak-anak kan!....

" Nak meleleh aku tengok coklat tu...melelehh....hi..hi"
Dah siap deko....time untuk merasa lak....

" kek coklat bulan bintang kut..hi..hi2 "

Itulah antara hobi baru wife aku, kepas ambik gambar ni, cam biasalah...upload kat FB, biasanya kat geng-geng masak dia lah....alaa yg Kongsi Resepilah..My Resepilah...aku pun tak faham, patutlah pun asyik sibuk memanjang jer FB dia....Hi..hi ,Layan jelah.... Share

15 Comments...TQ:

p@kcikLie said...[Reply to comment] @ 1/8/11, 9:08 PM

first comment...sedap tu..leh buat selal..tak takut gemok ke bini tu..hahaha.

Insan Marhaen said...[Reply to comment] @ 1/8/11, 9:47 PM

ha..ha.. tadi CT datang pun belikan kek coklat untuk ibu_suri.

sonata anak kancil said...[Reply to comment] @ 1/8/11, 10:00 PM

salam...hobi ini paling saya suka jugak ! sesuei la tu...si bini hobi masak...si laki hobi makan....ngam!

Citarasa Rinduan said...[Reply to comment] @ 1/8/11, 10:27 PM

salam....abah izz
pandainya puan isteri....ayu pun suka buat kek...harap2...menjadilah mcm itu..gebunya..meleleq coklat2 tu....

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 1/8/11, 10:38 PM

@p@kcikLie

ha..haa..tak sempat gemuk,anak2 dah balun habiss..mkn sikit jaa..bg jiran2 merasa sama..

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 1/8/11, 10:40 PM

@Insan Marhaen

CT mana tu IM..??..mungkin selera ibu_suri bertambah2 lagi pas ni..:)

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 1/8/11, 10:42 PM

@sonata anak kancil

....w'salam, tak per,sama2 merasa..merasa buat dan makan...

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 1/8/11, 10:47 PM

@Citarasa Rinduan

ha..ha2 , semenjak dua menjak,menjadi2 jadi ..oklah tu, boleh join....n boleh rasa sama.:)

Hairil Rizal said...[Reply to comment] @ 1/9/11, 12:29 AM

Gambar tu aje pun dah nampak sedap. Perghh!

Ms. Dyla Qistina said...[Reply to comment] @ 1/9/11, 2:50 AM

:) cumil!

nza said...[Reply to comment] @ 1/9/11, 6:19 AM

bagus2...wife masak n suami snap pic...makin brtmbah sedap la kek tu...

ainnoraini said...[Reply to comment] @ 1/9/11, 7:21 AM

sedap tu...
saye pun buat jugak kek mcm tu..anak2 suke...bile buat sekejap ker habis...

DiaUmaiNiNaz said...[Reply to comment] @ 1/9/11, 7:59 AM

nice to see..kalau dpt makan lg best...i sangat suka kek coklat..

@mel said...[Reply to comment] @ 1/9/11, 1:03 PM

salam abah.....

perrghhhh....

abah ni peberet saya nih.......
hui bila tengok rase cm x sabar nk blik m'sia nk suruh org umah buatkan mcm nih....

sabrina said...[Reply to comment] @ 1/9/11, 10:32 PM

waahh saya suke sgt2 choc cake..tak penah bosan..nak sket bleh? :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ShoutMix chat widget