-Disebalik...Lens@ Kehidupan-

" -Pelbagai Kisah Mampu Diungkapkan.....-"

Lens@bah_izz

Tahun Baru...Darjah Baru...Ada yang Baru...

Published by ab@h_Izz under , on Friday, December 31, 2010
.
Tinggal beberapa jam lagi untuk kita melangkah ke Tahun 2011....

Dan yang pastinya , sesi persekolah akan bermula juga setalah bercuti panjang, termasuklah anak sulung aku yang akan melangkah naik ke tahun 2, ...tahun depan tak perlulah kut nak tunggu2 lagi cam darjah 1 dulu...banyak pe 'elnya budak-budak yang mula-mula masuk darjah 1 ,termasukah menjadi kewajipan mak atau bapanya untuk apply cuti time tu.
dan aku juga ada sesuatu yang baru sebagai hobi yang baru bermula 2011, sebagai 'beginer' aku perlu banyak belajar lagi dan lagi untuk aku sampai kesuatu tahap yang aku idamkan..i'Allah. Janji aku, ia tak kan menjadi sesuatu yang 'kosong' .Aku berjaya memilikinya setelah sekian lama ku idamkan..mungkin belum terlambat dan aku akan buktikannya. Marah betul aku ngan kawan aku ni, bila aku cakap nak beli tu....siap perli lak "ko minat jugak ke??..aku tengok ko pegang pun tak pandai "...he..he, takper kita tengok nanti bro..( anggap ini sebagai cabaran..bolehh). 
Sekali lagi yang pastinya dan sinonim dengan tahun baru..adalah azam. Azam aku pastinya akan menjadikan tahun 2011 lebih baik dari tahun2 yang lepas...InsyaAllah.

Share

4 Comments...TQ:

Hairil Rizal said...[Reply to comment] @ 12/31/10, 6:49 PM

Hehehe..abah izz boleh. Praktis sket nnti terer la tu! :)

RIS-FAMILI said...[Reply to comment] @ 12/31/10, 7:03 PM

Dah beli ke? Bolehla pinjam nanti. Mula2 memang tak pandai tapi lama2 ok la tu. Biasa la benda baru.
Brand Nikon mcm yg lain2 ke.

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 12/31/10, 7:38 PM

@Hairil Rizal

hi..hi,tq bro..baru pegang ,kena join group & gi kursus..tambah2 skil mana yg boleh..

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 12/31/10, 7:42 PM

@RIS-FAMILI

ris..lebih kurang la,pinjam hok opis nya lagi bestt..ha..ha2.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ShoutMix chat widget