-Disebalik...Lens@ Kehidupan-

" -Pelbagai Kisah Mampu Diungkapkan.....-"

Lens@bah_izz

Dunia Kamera DSLR.....

Published by ab@h_Izz under , , on Tuesday, December 21, 2010
 Salam....

Sebenarnya dah lama aku teringin nak cuba berjinak-jinak dengan benda ni. Alaa...yang dok gantung kat leher tulah. Tengok member-member aku kat Selangor dulu dah semakin pro dan boleh buat job dengan benda tu...waa jeless. Dulu terkial-kial je.....

Memandangkan benda tu memang memerlukan modal yang besar buat permulaan ( untuk DSLR yang powerla) jadi, tertangguhla hajatku nak rembat satu.... cuma kadang-kadang jer dapat guna,tu pun pakai opis punya.

Tak pelah....nanti ada rezeki, aku dapatkannya. Buat kawan2 ,blogger2 lain yang dah pro bolehla kasi tips...ha..haa2.

NIKON....D90 & D7000

Isshh....cam same lak ngan header aku :)

Hasil photo dan editing oleh memberku ."aidilakmal(dekbang)...aku pinjam gambar hang."  TQ..
Share

10 Comments...TQ:

Anonymous said...[Reply to comment] @ 12/21/10, 12:24 PM

Wellcome...memang best kalau ada kamera DSLR..

gud..nice job!

|| NaFiRaa || said...[Reply to comment] @ 12/21/10, 1:28 PM

x reti pon nak guna kamera mahal2 cam tuh~ dulu pakai belasah kamera kat tepon jek.. sekarang baru beli kamera digital yang murah2..hehehe

wahida said...[Reply to comment] @ 12/21/10, 4:37 PM

saya mmg teringin sgt nak pakai DSLR ni...cuma ongkosnya sahaja yg x mengizinkan lg...
err, saya mmg Hot Cat, tapi bukan aliran chef, saya amek hotel management...

Cik Ina minat Do do Cheng said...[Reply to comment] @ 12/21/10, 4:38 PM

menarik belajar seni foto ni , modalnya banyak.kalau dah minat, apa salah.

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 12/21/10, 6:49 PM

@|| NaFiRaa ||

tapi kalau dh beli yg mahal..nak tak nak ,kena tau guna gak..rugi jer betul tak!

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 12/21/10, 6:50 PM

@wahida

OIC...betui-betui2..

ab@h_Izz said...[Reply to comment] @ 12/21/10, 6:53 PM

@Cik Ina minat Do do Cheng

minat dan ada duit...semua boleh buat.Tapi kalau kena gaya, dah pro..jadi income lak. Tengah pikir ni...;)

Hairil Rizal said...[Reply to comment] @ 12/21/10, 10:09 PM

Mmg hajat dihati...

Masih tinggal hajat dihati...

Hairil Rizal said...[Reply to comment] @ 12/21/10, 10:09 PM

Kena beri priority pada yg lebih penting la abah izz...

Fieza79 said...[Reply to comment] @ 1/26/11, 12:57 AM

hadoi kita pakai yg murah jek...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ShoutMix chat widget