-Disebalik...Lens@ Kehidupan-

" -Pelbagai Kisah Mampu Diungkapkan.....-"

Lens@bah_izz

Blog Aku Kena Ni....@%$&*!

Published by ab@h_Izz under , , on Monday, November 15, 2010

Salam.....

Baru habis gie kursus minggu lepas, tak sempat nak update blog....bukan sebab bz ngan kursus,tapi benda kat atas tu yg jadi salah satu sebab aku mendiamkan diri...netbook mmg aku bawa,tapi nak masuk rumah sendiri takleh.. 'no entry' katanya...pulakkk!

Aku pun tak faham...baru 1st time kena, adala cara dia cam na nak cleaning, protect..etc, tapi aku malas nak godek2....biar jela,.. layan kursus + makan2 lagi baik time tu..hi..hiii2. Tapi yg sempat aku ingat masa google nak solve prob ni adalah tukar data yg kita back-up sebelum ni untuk ganti yg dah kena ni. So aku pun buatla..kebetulan memang aku ada buat back-up terkini sebelum kena tu. Kira dah ok kut....

Buat sesape yang dah kena dan akan kena , Nak tau 5W1H , pasal ape benda tu kuar....Boleh Share.....
Share

8 Comments...TQ:

RIS-FAMILI said...[Reply to comment] @ 11/15/10, 8:11 AM

Biasanya amaran tu hanya keluar kat browser chrome.
Sebelum2 ni amaran spt tu disebabkan oleh widget yg dipasang (kebiasaannya iklan sbb kutip info pengunjung - chrome anggap macam ancaman gak). Tapi boleh jadi gak oleh widget lain2 gak yang bukan disediakan oleh blogger.

gadisBunga said...[Reply to comment] @ 11/15/10, 9:42 AM

blog GB penah kene. konon punca dari blogger lain. tapi dah ok...

aNiS tHe BumbleBee said...[Reply to comment] @ 11/15/10, 1:37 PM

laaa..tu pasai pa tu?tp xpalaa..seb baik dah okey dah kan..bolehlaa berblog balik.cayok!cayok!

abah_izz said...[Reply to comment] @ 11/15/10, 8:52 PM

@RIS-FAMILI

thank ris 4 info,kena tengok2 gak nak pasang widget2 kat blog.

abah_izz said...[Reply to comment] @ 11/15/10, 8:53 PM

@gadisBunga

samalah...sib baik ok gak

abah_izz said...[Reply to comment] @ 11/15/10, 8:58 PM

@aNiS tHe BumbleBee

ya..itula pasainya,baru lepas servis ni..pelan2 kayuh

RIS-FAMILI said...[Reply to comment] @ 12/6/10, 9:04 PM

Blog kau masih ada amaran le bila buka guna chrome. Kat amaran tu ada bg tau puncanya, iaitu dari blog yg kau add iaitu zul701@blogspot.com.
Untuk pengesahan cuba buka blog kau guna chrome dan akan dapati amaran tersebut. Apa kau nak buat seterusnya..... faham2 aje la.

abah_izz said...[Reply to comment] @ 12/7/10, 10:18 AM

@RIS-FAMILI

tq..akan di ambil tindakan pembaikan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ShoutMix chat widget