-Disebalik...Lens@ Kehidupan-

" -Pelbagai Kisah Mampu Diungkapkan.....-"

Lens@bah_izz

Hujung Minggu...Santai@Pantai

Published by ab@h_Izz under , , on Saturday, October 30, 2010
Dah 2 hari kat sini mendung..pastu hujan..hujan lagi...sib baik belum banjir lagi. Matahari yg ditunggu2 sebelum ni muncul jua lagi akhirnya....masa nilah nak kena jemur baju2 yg tak kering2 dari semalam. Dan masa nilah nak bawa anak2 jalan2 sementara boleh....boringla tu asyik gaduh,nangis,makan,tidor jerkan. Tak kisah pun gie mana, asalkan dapat kuar naik kete dah ler.....

Sebenarnya tak susah pun nak cari tempat riadah kat sini...he..hee2. Orang lain boleh datang jejauh pasai nk mai Ganu ni....takkan lah aku nak dok saja. Kalau ada sedara/org kampung mai sini bolehla aku jadi tourist guide....kikikik...Jom layan aktiviti standard kami kat sini ,mana lagi kalau tak pi.....


pi pantaila..., tu dah tersengih2 nak pi sana, padahal dah bayak kali dah pi..tak puas2 bebudak ni..



Anak2 aku gi pantai naik kete...tu tengah parking...hi..hii2 , Ingatkan nak mandi tadi tapii......tuuu, you see....terus cancell...hu..huu2


tak dapat kaki lagi ni....kalau tak sorryla nak dukung2 ni kan baby izz......



Jom gi makan...acara terakhir sebelum balikla...pekena nasi ayam yunnan@pantai batu buruk...biasanya kalau yg pernah gi ganu ni bab2 makanan ni ada mahalla sikit...senang cakap mahal dari KL lah...hi..hi, kebanyakanlah..tapi kalau pandai cari....murah lagi pun.

Sempena nak musim monsun ni....musim banjir ni & musim cuti2 sekolah ni ..jomla pakat gie sini....main air.
Share

12 Comments...TQ:

Insan Marhaen said...[Reply to comment] @ 10/30/10, 10:16 PM

IM teringin nak makan nasi ayam Yunan tapi tak dapat-dapat lagi...

Puteri Dyla Qistina said...[Reply to comment] @ 10/31/10, 7:48 PM

Sangat lama tak berjalan beriadah bersama keluarga .. :(entah bila..

p@kcikLie said...[Reply to comment] @ 11/1/10, 3:52 PM

cm npk sedap je nasi ayam yunan tu...

gadisBunga said...[Reply to comment] @ 11/1/10, 8:14 PM
This comment has been removed by the author.
gadisBunga said...[Reply to comment] @ 11/1/10, 8:15 PM

baru je pegi pantai sabtu lepas kat kuantan. best!!!

|| NaFiRaa || said...[Reply to comment] @ 11/2/10, 11:43 AM

waahhh.. time nih memang budak2 kampung saya sonok mandi air banjir.. saya mampu tengok jek sebab x reti berenang~ muehehe

abah_izz said...[Reply to comment] @ 11/2/10, 2:27 PM

@Puteri Dyla Qistina

..takper esok masih ada, nanti ajakla gia riadah ramai 1 family.

abah_izz said...[Reply to comment] @ 11/2/10, 2:28 PM

@p@kcikLie
bolehla..nnt dtg cni leh try pekena.

abah_izz said...[Reply to comment] @ 11/2/10, 2:30 PM

@gadisBunga

pantai kt kuantan lum gie lagi..lalu byk kali la...lagi happening ke?

abah_izz said...[Reply to comment] @ 11/2/10, 2:30 PM

@Insan Marhaen

jom mai sini..kita pekena sama2

abah_izz said...[Reply to comment] @ 11/2/10, 2:34 PM

@|| NaFiRaa ||

ishh..dalam sangat ke air naik tu sampai nak kena berenang....rugila hidup tak dpt join..hihi..hi

abah_izz said...[Reply to comment] @ 11/2/10, 2:36 PM

@Insan Marhaen

jom la mai cni..nnt kita pekena sama2

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ShoutMix chat widget