-Disebalik...Lens@ Kehidupan-

" -Pelbagai Kisah Mampu Diungkapkan.....-"

Lens@bah_izz

- Cuti Raya......Dapat Ke ? -

Published by ab@h_Izz under on Friday, August 27, 2010
Salam....& Selamat Bercuti..



Minggu ni & minggu depan dah dapat mood bercuti...cuti Nuzul Quran & Merdeka...Untuk raya..camner lak?...Mesti dah rancang awal2 lagikan...tambah2 bagi pasangan yang berlainan negeri...nak beraya balik kampung sendiri atau rumah mentua...atau nak beraya 2..2 sekali....pastu berapa hari sana...berapa hari sini...itu pun kena ambil kira....pening gak kalau tak de perancangan....kalau perancangan menjadi...okla...last2...cuti lak tak lulus....lagila 'haru' dibuatnya....

Memandangkan tahun lepas aku tk dapat balik kekampung aku...pasai tak dapat cuti panjang (
cuti tak boleh...coz baru posting ke ganu ).....tahun ni...aku akan apply 6 hari je cuti...start 9-20hb september tak ler panjang sangat...lagi pun cuti tahunan dh banyak habis masa aku berulangalik dulu....



Status cuti aku...masih ade yg belum lulus.....(harap..akan lulus la tu nanti...)

Planing akan balik 2..2 lah tahun ni...senang..takyah gaduh2...balik Pt Buntar dulu..kampung aku..pastu balik bandar mah mentua @Subang Jaya...maybe tahun depan camtu gak ler....kalu boleh..he..he..he..& berharap sangat2..semua cuti aku akan diluluskan...agar planing & perjalanan lebih lancar...

Pesanan ikhlas...



Share

6 Comments...TQ:

|| NaFiRaa || said...[Reply to comment] @ 8/28/10, 11:26 AM

belom apply lagi.. harap2 dapat lah cuti panjang sket tahun nih~

Love is Life said...[Reply to comment] @ 8/28/10, 2:47 PM

beraya ngn family adalah sesuatu yg x dpt di ucap dengan kata2...=)

aNiS tHe BumbleBee said...[Reply to comment] @ 8/28/10, 3:46 PM

hehehe...inyaallah balik malaysia 8hb ni..yaa..cek org utara laa..kat baling ja pun..sebelah la dgn perak.hehehe!

RIS-FAMILI said...[Reply to comment] @ 8/28/10, 9:38 PM

Insya Allah lulus.
Kan dah disemak oleh bos hari tu dan semua telah disokong. Hanya tinggal permohonan secara rasmi je melalui HRMIS.

zh-ena said...[Reply to comment] @ 8/29/10, 12:24 AM

linda sebelum pose bermula awal2 lagi dah apply cuti
alhamdulillah di luluskan
minta cuti seminggu

tahun nie beraya di sijangkang
raya ke tiga baru blk kundang lak dan meneruskan raya di melaka plak

pakcikLie said...[Reply to comment] @ 8/30/10, 9:01 AM

balik awl cikit bole bakaq lemang..hehehe.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ShoutMix chat widget